pijl

SPONSORING


Wij zijn er trots op ook in 2021 weer een ijsbaan in de Beatrixstraat te kunnen realiseren. Dit is het onmogelijk zonder de hulp van sponsors, instanties, gemeente en ruim 200 vrijwilligers uit de Helderse samenleving!

Ook in 2021 is er voor de ijsbaan een financiële ondersteuning nodig van bedrijven en organisaties.

Voor een bedrag vanaf € 225.- (excl. BTW) kunt u de ijsbaan ondersteunen en uw naam verbinden aan dit fantastische winterevenement in het hart van de Helderse binnenstad. Hiervoor krijgt u tevens een reclamebord van 100 x 60 cm langs de ijsbaan gedurende het gehele evenement. Daarnaast krijgt u een aantal vrijkaarten voor de ijsbaan, een uitnodiging voor de feestelijke opening en zal uw bedrijfsnaam genoemd worden in onze social media uitingen en kunt u uiteraard de ijsbaan noemen in uw social media uitingen.

Interesse? Er zijn diverse sponsor pakketten en mogelijkheden. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Jong Media via 06-51 123 553 en/of info@jong.media. Hij vertelt u graag de mogelijkheden!

 

IJsbaan Beatrixstraat

Word ook sponsor!

Heb jij een warm hart voor onze ijsbaan?

| SPONSOR AAN HET WOORD |

Digital4u is al vanaf het begin sponsor van IJsbaan Beatrixstraat.

Voor diegene die Digital4u nog niet kent. Wij zijn een full service mediabureau. Wij ontwerpen en ontwikkelen diverse type websites, logo’s, huisstijlen én regelen al je marketing via de sociale media. Wij verzorgen je drukwerk, schrijven pakkende teksten, ontwerpen en drukken het promotie- en verpakkingsmateriaal; van cadeaubonnen, menukaarten en placemats tot stoepborden, vlaggen en spandoeken. Echter, wij produceren pas nadat we jouw strategie en doelen helder voor ogen hebben. Zodat we de zin van de onzin kunnen scheiden en jij het product krijgt dat je echt nodig hebt. 

Mooie en diverse websites bouwen is één van onze specialiteiten. En waarom? Omdat we kunnen luisteren en echt willen weten wat er bij je speelt in het bedrijf. Iedere klant heeft een andere doelgroep, wil iets anders bereiken en heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en daarom vraagt Digital4u je eerst het hemd van het lijf. Pas als echt alle vragen zijn beantwoord, geven wij een afgestemd advies dat past bij je huidige bedrijf én we kijken ook vast naar de toekomst. Als de basis goed is, kan je website meegroeien met jouw ambities. 

Onze programmeurs, ontwerpers en tekstschrijvers zijn stuk voor stuk ervaren professionals die graag met je meedenken en niet eerder rusten totdat zijzelf en jij honderd procent tevreden zijn over het product dat je bij ons afneemt.

Graag tot ziens.

IJsbaan Beatrixstraat

 

 

 

Kom in contact met deze sponsor ›

©2022 -

© 2019 - IJsbaan Beatrixstraat  DisclaimerContactDesign